A Travellerspoint blog

Det regnar!

rain 25 °C

Kan ni tro det!? Här regnar faktist! Nu är ni säkert glada! Solen har skinit o här har varit kokhett helatiden men idag öser det ner! Här lär regna 6 dagar i året, men i år har det redan regnat alla sex! Kanske det är vi som hämtar det dåliga vädret!

Vår kite-kurs har börjat o vi har måstat stiga upp varje morgon kl halv åtta! På semestern! Också idag steg vi upp och tog en morgonpromenad i regnet, men våra lektioner var inställda p g a det dåliga vädret. Buu. (Fast Jonnie var bakfull och lycklig över det). Annars har det gått bra och det har varit roligt fast det blåste dåligt igår och våra drakar föll ner i vattnet tusen gånger och så låg vi där och sprattlade och väntade på att båten skulle komma och hämta oss. Sen så har jag fått så ont i nacken av det hela att jag har gnisslat tänder hela natten. Usch!

Så nu sitter vi här och undrar vad vi skall ta oss till hela dagen. Här finns nämligen inte så farligt mycket att göra när det regnar. Vi ser!

Sköt om er OCH SKRIV KOMMENTARER!!!!!!!

Emppu och Jonnie

Posted by emppu 08:09 Comments (1)

Lazy days

sunny 23 °C

Hej igen allihopa!

Här har inte hänt så farligt mycket sen senast jag skrev. Vi har bara tagit det lugnt och njutit av att inte ha någonting att göra. Så nu har vi vilat och kan börja härja så småningom. På dagarna ligger vi på stranden och steker oss i solen. Vi börjar bli ganska bruna faktist. Och det bästa någonsin var nog karoten-kuren som jag åt före jag kom hit (tack mamma!) för nu har jag en härlig guldbrun-färg! På kvällarna sitter vi här på vår takterass och dricker öl och spelar kort med de andra som bor här. Det är ett härligt ställe det här vi bor på. Alla som bor här är här ganska länge och vi har jättekiva tillsammans. Den här "stan" är ganska tom för tillfället så här händer inte så mycket på kvällarna. Bästa festen brukar vara här hos oss!

Nu är det alltså lördag och imoron är vår sista dag då vi tar det lugnt. För på måndag kl 8 på morgonen börjar vår kite-kurs! Sen så surfar vi varje dag, och man lär sova gott efter det! Vi berättar mera sedan då vi börjat!

Sköt om er och ha det så bra!

Kramar,

Emppu och Jonnie

Posted by emppu 16:36 Comments (1)

Hej allihopa!

sunny 25 °C

Hejsan!

Nu ar det kvall har. Vi sitter pa var takterass o dricker ol. Den lokala olen heter Polar Ice o det ar vad vi dricker. Har har varit jattehett och vi har solat helt for mycket. Igar var vi redan alldeles roda och nu sa ar vi annu rodare... Oj oj.

Igar maste vi aka till supermarketen for i denhar stan (eller byn) sa finns det bara konserver att ata. Efter att vi hade atit pasta med ketchup och ris med arter (och ketchup) i flera dagar sa hade vi lust pa farska gronsaker och ost. Vi hoppade pa bussen och akte ivag. Vi var ju alltsa dom enda turisterna dar. Vi hade egentligen ingen aning om var supermarketen var och nar vi hade kommit nastan anda fram till porlamar sa började vi bli lite oroliga. Men sedan sa sa chauffören att här skall ni stiga av! Så vi hade fixat det i alla fall! Men sen så var vi så stressade att vi måste åka taxi tillbaka! Nu har vi ätit omelett till morgonmål och nudlar o sånt på kvällarna. Gott!

Idag på morgonen kom team Finland hit! Oj nej!!!! Dom är tre finska killar som är alldeles galna. Dom är fulla och jobbiga och nu har jag lämnat stackars Jonnie ensam med dom vid bordet bredvid medan jag skriver på Jacobs dator (jag märkte först just att han ju har ö, ä och å på sin dator för han är svensk). Ryktet säger dock att dom tänker stanna här i bara tre dagar. Tur! Nu måste jag gå och rädda Jonnie!

Sköt om er allihopa och vi hörs!!!

Puss o kram

Emppu och Jonnie

Posted by emppu 17:00 Archived in Venezuela Comments (1)

Hej!

semi-overcast 22 °C

Hejsan!
Nu ar det kvall har och vi har solat hela dagen och suttit pa var terass och spelat kort (och druckit lite rom). Har har varit jattevarmt och harligt. Vi njuter!

Ha det bra allihopa, nu gar vi ut pa stan!

Puss o kram!

Emppu o Jonnie

Posted by emppu 16:43 Comments (4)

Antligen framme!

sunny 27 °C

Hej allihopa! Halsningar harifran Margarita! Nu ar det torsdag eftermiddag har. Vi kom fram hit efter en mycket lang o mycket jobbig resa redan igar kvall. Resan gick bra. Vi landade i Caracas fem-tiden pa eftermiddagen och fick genast ett flyg hit till on. Vi kopte biljetterna pa flygfaltet da boardingen redan hade borjat sa sedan sa fick vi springa!!! Och hart! Men vi hann till flyget och sen en halv timme senare sa landade vi har pa Isla Margarita. Vi tog en taxi till hotellet och nar vi kom fram sa var vi ju helt slut! Vi gick anda pa en drink (nu mast man ju dricka en cuba libre for att fira att man kommit fram!) pa ett strandcafe, och satt o tittade ut over havet (int for att man sag nagonting, det var ju morkt!). Haaarligt!

Idag har vi solat och Jonnie ar redan jatterod! Nu har vi atit pasta med ketchup till lunch (som vi lagade i vart utekok pa var takterass!) Snart skall vi tillbaka till stranden och sola lite mera!

Har ar alldeles underbart och vi njuter av livet! Det enda problemet ar att ingen har riktigt talar nagon engelska, sa vi far klara oss pa de fa ord vi kan pa spanska. Men sa lar vi ju oss i alla fall!

Telefonen funkar inte har sa vi kommer att vara i radioskuggan nu i en manad, antagligen. Men mailen funkar! Vi hors!

Skot om er allihopa och ha det sa bra, vi tanker pa er!!!!

Emppu (och Jonnie)

P.S. Alla kan lasa det som star pa denna sida och ocksa alla kommentarer som ni skriver! Men skriv!!!

Posted by emppu 11:53 Comments (5)

(Entries 11 - 15 of 17) « Page 1 2 [3] 4 »