A Travellerspoint blog

Antigua!

semi-overcast 25 °C

Hejsan!

Sitter har pa ett hotell i St John's pa Antigua. Vi har just checkat ut och skall aka upp langs med vastkusten till ett stalle som heter Dickinson's bay. Dar borde finnas hotell och nagon form av nattliv. Har i St John's, som egentligen bara ar en hamn for lyxkryssare, finns det inte sa mycket att gora.

Igar da vi kom hit med flyg sa fyllde vi snallt i alla immigration-lappar, men lamnade tomt pa raden med var adress pa Antigua. Vi visste ju inte var vi skulle bo. Nar vi kom fram till disken sa blev det stopp. -Ni far inte komma in i landet om ni inte har nagonstans att bo! Sedan sa fick vi forst vanta i en timme pa att dom skulle ta i tu med oss, och sedan fick vi ga pa "a chat with head of immigrations". Vi fick svara pa alla varldens lustiga fragor, bl a hur mycket pengar vi har med oss. Men in i landet slapp vi, fast vi ju inte sedan hade lust att komma hit mera! Sa nu far vi da vara har, men jag har en kansla av att dom haller ett oga pa oss...!

Naja, nu skall vi vidare. Skriver mera snart!

Skot om er!

Emppu och Jonnie

Och Madde: Hur ser den dar Hugo egentligen ut? Dar fanns en stor kille med lite langre svart har, men vi vagade inte saga nagonting for Jonnie var saker pa att ni hade sagt att han var skallig! Ar han dar annu da vi aker tillbaka den 27e mars?

Posted by emppu 08:39 Archived in Antigua and Barbuda

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Comments

Hej Emppu
Vi är nu i Äkäslompolo tillsammans med Andrea och Kekku. Christian Lindqvist är med som Akkes kompis. Här är jättefint och vädret är alldeles fantastiskt, några grader under noll och solsken.
Sköt om er
Mamma

by Ika

Hej tjejer!! Nä Hugo e inte skallig he he... Han har ganska långt mörkt hår,lite skägg, tillsammans med en blond tjej Fia. Vet inte om de är kvar när ni kommer tillbaka. Take care brudar. Twice as nice with ice Mike

by maddepadde

Hejssan flicks!
Jag har först nu fått er blogadress av Toni, hade egentligen helt glömt att ni ju for iväg just efter att jag hade varit i Finland.
Det låter som om ni har det jättekiva! Och varmt.... suck! Vill också!
Men några nyheter härifrån, som ni nog kanske har hört - Per fria till mig den 15. januari... Och vi ska gifta oss den 2. september. Det låter helt galet när jag skriver det :)
Vi har också köpt en liten gård, med plats till några hästar, i närheten av mitt nya jobb i Kalundborg. Inga ungar på väg ännu! (huh huh)
Men jag hoppas ni kan komma till vårat bröllop - och ja, det blir i Danmark....
1000 kramar och sköt om er!!
Tove

by Tove

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint