A Travellerspoint blog

Fy fan!

Det regnar, igen!!!!

rain 24 °C

Halsningar fran regniga Cabarete!

Nu ar det mandag och vi har haft ett bra veckoslut. Vi var lite trotta efter resan men nu har vi sovit ordentligt och borjar repa oss. Enda problemet ar det usla vadret har. Det kom nagra regnskurar pa veckoslutet och idag har det regnat hela dagen! Just som vi hade bestamt oss for att sola hela dagen (var solbranna borjar forsvinna), sa regnar det! Inte har det blast heller sa vi kan ju glomma att fortsatta var kite-kurs, i alla fall nu.

Annars ar nog Cabarete sig likt, men hade glomt att det var sa bullrigt. Gatan som gar genom stan (som vi maste ga pa for att komma till stranden) ar full av brummande bilar o avgaser och taxichaufforer som forsoker tvinga en att aka motoconcho (motorcykeltaxi)! TAXI, TAXI, TAXI, TAXI skriker dom da man gar forbi.

Pa lordag eftermiddag akte vi till Sosua som ligger har precis bredvid. Det var ett helt trevligt stalle, men vi lyckades vandra in i ett All Inclusive-resort, och tappa bort oss!!!! Sa stort var det!

Nu skall vi ta det lugnt i nagra dagar och sedan se vad allt roligt man kan gora har. Vi funderar pa att resa runt lite. Berattar mera nar vi vet!!!

Hur har ni det darhemma? Mycket sno va? Skriv!!!!

Emppu och Jonnie

Posted by emppu 09:13 Archived in Dominican Republic

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Comments

Hej på er
Otroligt nog verkar det som om ni har litet otur med vädret. Eller är det helt enkelt så att det är regnperiod just denna tid ?
Det var en stor artikel om Dominikanska republiken i Hbl:s söndagsnummer, börjande i Cabarete och vidare till härliga bergstrakter osv. Så passa nu på och åk med på så många utfärder som möjligt.
Här snöar och är härligt vinterväder !
Hälsningar, Ika

by Ika

Hej babes! Sitter på jobbet o drömmer mig tillbaka till Venezuela. Me miss... Har ni träffat Hugo o fia?? Hur gåre med partajandet? Jake hälsar massa pussar o krammar madde

by maddepadde

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint